Lördag...

Jag startade dagen, eller avslutade den. Det beror på hur man ser det med att köra till Mörrum i morse efter jobbet. Sov där några timmar innan det bar av upp till Idrottsplatsen för lite genomgång av morgondagens match i Göteborg. Eftersom jag jobbar denna helgen kan jag inte själv åka med.

Sen körde jag hem till familjen som var i full gång. Casper röjde runt som vanligt och Lotta for efter =)

Laddade upp för min planerade matlagning medans Lotta och Casper var ute och cyklade, han ser så stolt ut när han glider runt på sin treehjuling trots att han inte når ner till tramporna ännu =)

En mysig eftermiddagspromenad hann vi med också innan det var dags för nedvarvning och nattning av lillchefen. medan Lotta fixade med honom startade jag dagens projekt som jag nu väldigt egenhändigt döpt till "Olivstekt kyckling med Thairöra". Det blev faktiskt helt okej och jag fick 5 skärbrädor av 5 möjliga av domaren. Eftersom jobbet kallade senare fick det bli en flaska "Kullamust" till maten, rekommenderas!

Lite mys vid TV:n och sen jobb.. Där jag nu befinner mig.

Imorgon blir det mycket fotboll.. Först ska vi se på A-laget som möter IFK Karlshamn på hemmaplan, go batalj! Sen ska jag stötta upp lite i P-16 eftersom Jonas har tagit min plats i GBG. Jag tar då hans alltså.. =)

Seeees..

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0